1. Contact
HomeAanmelden MijnSDD

Welkom bij MijnSDD

MijnSDD is uw persoonlijke pagina van de Sociale Dienst Drechtsteden. Via MijnSDD vindt u makkelijk informatie over uw uitkering, Wmo-voorziening of schuldhulptraject. U kunt MijnSDD 24 uur per dag gratis gebruiken met uw DigiD inloggegevens.

Aanmelden MijnSDD

U heeft uw DigiD nodig om in te loggen in MijNSDD. MijnSDD is goed beveiligd en alleen voor u als klant toegankelijk.

 

Ondervindt u problemen na het inloggen met DigiD?

Een aantal bezoekers krijgt een foutmelding na het inloggen met DigiD. Dit geldt op dit moment vooral voor gebruikers met een iPad of iPhone met OS 12.5.

Gebruikt u een pc of laptop voor MijnSDD? Dan kunt u het beste de laatste versie gebruiken van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.

Gebruikt u een smartphone of een tablet? Dan kunt u het beste de laatste versie gebruiken van Mobile Safari (iOS), Mobile Chrome (iOS en Android) of Samsung Browser (Android).

Gebruikt u een andere browser of een verouderde versie? Dan kunnen wij niet garanderen dat MijnSDD goed werkt.

Heeft u geen DigiD?
Met een DigiD kunt u inloggen op websites van de overheid en in de zorg. Door in te loggen met uw DigiD laat u zien wie u bent. Uw DigiD bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord die u allebei zelf kiest. U kunt een DigiD aanvragen via www.digid.nl

Om uw gegevens te beveiligen wordt elke aanmelding geregistreerd. Uw BSN-nummer en tijdstip van aanmelding worden geregistreerd.